Contact Ons

Contact met ons maken kan gemakkelijk door onderstaande contactformulier in te vullen. Je hoeft niet veel te doen en je mag zeker zijn dat jouw naam en emailadres niet publiekelijk bekend wordt gemaakt. Het blijft geheim. En het voordeel van het invullen van het contactformulier is dat je er zeker van kunt zijn dat jouw bericht in onze inbox is. Je hoeft niet te twijfelen. Onze klantenservice team zal proberen om je binnen 3 werkdagen antwoord te geven op jouw vragen. En als je binnen 3 werkdagen geen bericht van ons hebt ontvangen kijk eerst in je spam box. Soms gaan de berichten ook in de spam box. Als je ons emailadres gelijk toevoegt, zal je dat probleem voortaan niet hebben. Heb je toch geen antwoord ontvangen dan mag je ons bellen of nog eens een vriendelijke reminder voor ons sturen. Wij doen ons best om jouw vraag naar harte te beantwoorden.

Voor vragen over een vacature

Heb je vragen of wil je meer weten over de vacatures die op de website geplaatst zijn, dan mag je die aan ons stellen. Wij zullen je voorzien van nadere informatie, zodat je zelf na kan gaan of het werk wel wat voor jou is.

Voor het plaatsen van advertenties

Ben je ondernemer en heb je openstaande vacatures? Dan mag je die ook op deze website plaatsen. Ga naar de advertentiepagina voor meer informatie over de voorwaardes en als je vragen hebt stuur dan berichtje voor ons.

Het opsturen van je cv

Heb je een leuke vacature gezien die goed aansluit bij jouw persoonlijk profiel? Dan mag je je vrij voelen om je motivatiebrief en cv voor die vacaturen naar ons te e-mailen. En dat kan ook via het contactformulier of via de link die in de vacature staat.

Voor problemen of andere vragen

Let wel dat wij geen adviezen geven. Maar als je merkt dat je een link in een vacature niet open kunt maken of je hebt andere vragen mag je ons contacten. Wij adviseren je ook om voordat je contact met ons opneemt een kijkje te nemen op de FAQ-pagina van deze website. Daar komen enkele meest gestelde vragen voor. Misschien komt de jouwe voor dan heb je tijd bespaart.