FAQ

Welkom op de FAQ-pagina van onze website zoekteenbaan.nl. Op deze pagina zijn de meest gestelde vragen door webbezoekers beantwoord. Het zijn soms de simpele vragen die men stelt. En om jouw tijd en moeite besparen is er hier een verzameling van de meest gestelde vragen. Voor je contact met ons opneemt via het contactformulier kun je beter eerst hier een kijkje nemen of jour vraag al beantwoord is. Komt jouw vraag niet voor dan mag je ons contacten. En komt je vraag wel hier voor, maar vind je dat het niet volledig of goed beantwoord is en wil je meer duidelijkheid dan mag je ons ook contacten. Ga op de contactpagina voor verdere instructies hoe je dat moet doen.

Hoe moet ik een cv opstellen?

Om je cv op te stellen zijn er heel veel regels verbonden. Je cv is de eerste indruk van de competenties die je bezit. Het moet dus goed zijn. Op het internet zijn er verschillende websites te vinden over hoe je een goede cv moet opstellen. De regels zijn allemaal te veel om hier op te noemen, maar google het onderwerp even goed en je zult veel resultaten krijgen.

Kunnen jullie mijn cv corrigeren?

Jouw cv en motivatiebrief is de eerste indruk, zoals eerder aangehaald. Helaas doen wij geen correctie van cv of motivatiebrief. Je gaat het allemaal zelf moeten doen, of vraag het aan een taalexpert om de screening voor je te doen. Die zullen wel wat geld voor vragen, maar dan weet je tenminste dat je nooit meer een slechte cv of motivatiebrief opstuurt. Misschien is dat ook de reden dat je steeds afgewezen wordt. Vraag het dus aan een taalexpert.

Ik zoek mensen om voor me te werken?

Ben je ondernemer en heb je mensen nodig die voor je willen werken, dan mag je op deze website jouw advertentie of vacature plaatsen. Wij hebben voldoende bezoekers die speciaal op deze website komen om een werk te zoeken.

Wat moet ik doen als ik niet kan doorgroeien in mijn huidige baan?

Je groeit misschien niet in je carrière. Hoe minder gemotiveerd je bent, hoe slechter jouw prestaties op het werk zullen zijn. Dit kan resulteren in weinig kans op promotie, trage groei in je carrière en kan zelfs invloed hebben op hoe goed je leert en je bereidheid om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Als je een baan hebt waar je elke dag van geniet, is de kans groter dat je productief bent en jezelf pusht om het goed te doen, waardoor je vooruitgang boekt in je carrière. Collega’s en managers zullen dit ook merken, wat betekent dat je gewaardeerd en gerespecteerd wordt, en meer kans hebt om vooruitgang te boeken en promotie te maken.

Kun je me advies geven voor mijn carrière of het zoeken naar een baan?

Bekijk onze blog, want we plaatsen dagelijks artikelen over loopbaanverandering, voorbereiding op sollicitatiegesprekken en meer. Als je echter op zoek bent naar advies van een van onze loopbaancoaches moet je contact met ons nemen via het contactformulier. Wij zullen je linken met een coach en de ondersteuning geven die je nodig hebt.

Wat moet ik allemaal toevoegen als ik reageer op een openstaande vacature?

Heb je een openstaande vacature gezien die past bij je dan moet je niet dralen, maar gelijk jouw reactie sturen. Wat we van je nodig hebben is je cv, motivatiebrief en optioneel kopie van jouw hoogste diploma. Je hoeft niet alle diploma’s en getuigschriften vanaf de kleuterschool toe te voegen. Daar doen we niets mee en het maakt het bestand alleen maar groter. Onnodige data verlies. De hoogste diploma is voldoende. Heb je dus wat gezien, solliciteer dan nu.