Over Ons

Welkom op de over ons pagina van deze website. Hier zullen we je vertellen hoe deze website is ontstaan. Als je dus nu als nieuwsgierig bent lees dan verder, want je zult versteld zijn van hoe deze mooie website tot stand is gekomen.

Wat doen wij?

Zoekteenbaan.nl opereert vanuit kantoren Nederland en België. Sinds de eerste dag heeft onze site ernaar gestreefd om de beste hulp bij het vinden van werk te bieden. Zoekteenbaan.nl bevat informatie over meer dan 300 populaire bedrijven in industrieën, zoals fastfood, detailhandel, supermarkten, hotels en restaurants.

Wij bieden een uitgebreide database waaruit werkzoekenden kunnen zoeken. Gebruikers kunnen ook de filters gebruiken door te zoeken naar een specifiek bedrijf of door te bladeren op branche. Elk bedrijf op zoekteenbaan.nl heeft een gedetailleerde biografie, die de geschiedenis van het bedrijf, de aangeboden service en veelvoorkomende vacatures bevat. Werkzoekenden kunnen ook onze artikelen lezen over het schrijven van cv’s en hoe ze een sollicitatiegesprek kunnen voeren.

Wie zijn wij?

We zijn een goed opgeleid, dynamisch en divers team van gecertificeerde trainers met een professionele achtergrond zoals engineering, projectmanagement, werving, nieuwsrapportage, gezondheidszorg en meer. Door onze achtergrond begrijpen wij moderne, professionele omgevingen en het belang van het vinden van een werk dat bij je past. Ook weten we hoe wij sollicitanten daarbij moeten helpen.

Wij zijn met een groepje van 3 begonnen, maar door de steeds groeiende vraag naar professionele hulp en training van sollicitanten hebben wij nu een team van 6. Wij zijn een goed samenwerkend team, dus weten hoe we jou heel goed kunnen helpen.

Onze missie

Om de mensen met wie we werken in staat te stellen een leven zonder achterstand te creëren, duurzame onafhankelijkheid op te bouwen en persoonlijk welzijn te ervaren op alle gebieden van hun leven.

We bereiken onze missie door het ontwerpen en opzetten van een adequate vacature database, waaruit sollicitanten kunnen zoeken naar het beroep dat bij ze pas en aansluit op hun cv.

Onze visie

De meest betrouwbare vacature website van Nederland en België. Op deze website zal elke geschikte kandidaat een baan vinden die zowel de bedrijfsdoelen als de persoonlijke doelen kunnen realiseren. Het is dus een win-winsituatie voor beide partijen.

Hoe is Britha begonnen aan deze website?

Britha had als hoofddoel om werkzoekenden te helpen een goede baan te vinden. Britha is gespecialiseerd als persoonlijke coach en is ook marketingspecialist. Door haar tientallen jaren ervaring in verkoop en marketing kan zij zich concentreren op hoe mensen sneller een baan kunnen vinden en eerder aangenomen kunnen worden. Maar zij was het beu en gefrustreerd om te zien dat pas afgestudeerden en professionals geen contact konden maken met bedrijven die wanhopig op zoek waren naar het talent en de werkethiek die ze hadden. Er was geen aansluiting, omdat brieven veelal eerst gescand worden door de HRM, voordat het de wervingsmanager bereikt. Je snapt dat de HRM en de aannemende manager niet met hetzelfde oog kijken naar een sollicitatiebrief toch.

Zij begon zich toen te focussen op hoe zij kandidaten kon helpen in contact te komen met bedrijven die moeite hadden om kandidaten te vinden. Bedrijven zijn altijd op zoek naar geweldig talent om aan hun team toe te voegen, ze hebben alleen niet altijd de middelen om ze te vinden. Hierdoor gebruikte zijn haar tientallenjaren van verkoopervaring om zoekteenbaan.nl te starten. Het kostte haar 2 jaren om een goed team samen te stellen en een goed marketingstrategie in elkaar te zetten.