Top websites

Welkom op deze pagina van de website. Het is altijd goed om verschillende blog en vacatureswebsite te bezoeken als je opzoek bent naar werk. Maar omdat er zoveel te vinden is op het internet, weetje niet meer welke website betrouwbaar. Als je online zoekt naar werk is het goed dat je websites bezoekt die je succes kunt aanbieden en garantie dat jouw cv op de juiste plek terecht komt. Behalve dat je onze website moet bezoeken als je werk zoek, zijn er andere goede website die je kunt gebruiken tijdens de zoektocht. Hier heb je dus een lijst van de topwebsites.

Indeed

url: https://nl.indeed.com/

Indeed is wereldwijd de nummer 1 vacaturewebsite met 250 miljoen bezoekers. Ja, over de gehele wereld zijn er zoveel werkzoekenden die gebruik maken van de diensten die deze website te bieden heeft. Op deze website kan je gratis vacatures bekijken en je cv plaatsen. Ook kan je gelijk meer informatie over de bedrijven lezen op deze website.

De nationale vacaturebank

url: https://www.nationalevacaturebank.nl/

Deze website 10 jaar achter elkaar benoemd tot de meest populairste vacaturesite in Nederland. De website heeft maandelijks 2.1 miljoen bezoekers en miljoenen cv’s zijn hier opgeslagen. Er is dus voor een iedere een passende baan te vinden op deze website. Schrijf je ook nu in om twee keer per maand interessante tips te ontvangen hoe je snel een werk kunt vinden of hoe je moet solliciteren.

Monsterboard

url: https://www.monsterboard.nl/

Deze website is niet alleen zeer handig als je naar een werk zoekt, maar ook voor de werkgevers is het heel gemakkelijk. Werkgevers kunnen bladeren door de cv die zijn opgeslagen. En je vind hier ook leuke tips die je kunt gebruiken om aan een baan te komen. Monsterboard heeft een vacature app die je zowel voor iPhone als Androidgebruikers is. Download de app dus nu en mis nooit een kans om je droombaan te vinden.

LinkedIn

LinkedIn is in de eerste plaats een socialenetwerksite. Het is gebaseerd op het idee dat, aangezien de meeste werkgevers mensen aannemen die ze kennen of kandidaten die hun werknemers aanbevelen, een netwerk van mensen die jouw kwalificaties kennen, je kan helpen bij het zoeken naar werk. Recruiters zijn ook sterk afhankelijk van LinkedIn om mensen te vinden, dus hoe completer en gedetailleerder je LinkedIn-profiel, hoe groter de kans dat je gecontacteerd wordt voor een baan. Werkzoekenden gebruiken LinkedIn steeds vaker om nieuwe kansen te vinden via de pagina voor het zoeken naar werk die net als de andere sites op deze lijst werkt. Je kunt sorteren op vacatures van bedrijven die in jouw netwerk zijn, wat erg handig is omdat de kans groter is dat je wordt teruggebeld door een bedrijf waarvan je een medewerker kent die goed over je kan praten.

Glassdoor

Met Glassdoor kan je jouw zoekresultaten voor vacatures verfijnen met behulp van bijna een dozijn filters, zoals locatie, bedrijfsgrootte, branche en salarisbereik. Met behulp van deze filters kan je ook een vacature-alert instellen om dagelijks of wekelijks nieuwe vacatures op jouw e-mailadres te ontvangen. Naast beoordelingen van werknemers verzamelt Glassdoor ook salarisgegevens. Zo weet je ook of je voldoende betaald wordt voor het werk dat je doet. Ken jij je waarde? Ga dan even kijken op de website.